// Strawberry Cupcake



Annyeong Strawberry(s) . Welcome to my Dream World . I'm Siti Nurhanisah , the owner of this Blog . Be nice here and leave your footprints at my Tagboard . Kamsahamnida .




Princess
Hearts
Linkies
Diary





Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una


Sweet Memories | Sweet Future
nisa terlalu rindukan mereka ...




nisa rindu nak dengar suara korang 
nisa rindu nak gaduh dengan korang 
nisa rindu nak belajar sama-sama dengan korang 
nisa rindu nak lawan mata dengan fikry and syamil
nisa rindu nak ajar korang math
nisa rindu nak kena marah dengan cikgu 
nisa rindu nak tengok korang gelabah masa kena soal
nisa rindu nak buat announcement kuat-kuat 
nisa rindu nak dengar korang marah nisa sebab bising
nisa rindu nak ketawa dengan korang 
nisa rindu nak bergosip dengan korang
nisa rindu kekecohan kelas ni 
nisa rindu nak jadi bibik korang 
nisa rindu nak kongsi masalah dengan korang 
nisa rindu nak hafal arab dengan korang 
nisa rindu nak hang dengan korang
nisa rindu nak berniaga dengan korang
nisa rindu nak kenakan korang 
nisa rindu nak enjoy dengan korang 
nisa rindu nak bergurau senda dengan korang 
nisa rindu nak belanja korang makan minum
nisa rindu nak bersaing dengan korang nombor 123
nisa rindu segala-galanya ! 

Ya Allah , aku terlalu rindukan mereka . janganlah engkau pisahkan kami begitu saja . walaupun berjauhan , kau bekalkanlah kami dalam ingatan mereka . kekalkanlah hubungan kami sebagai sahabat / keluarga 3kaa2 .  
Amin ...

# korang , nisa minta ampun dan maaf seandainya hati korang terluka dengan perangai nisa . nisa mohon halalkan makan minum dan ilmu yang korang beri pada nisa selama kita kenal . lepas ni kita akan berpisahkan ? hope korang tak lupa nisa . nisa doakan korang berjaya dapatkan apa yang korang mahu selama ni . 

# 3kaa1 , korang pon dalam hati nisa ... 

(': ikhlas dari hati NISA MUMIPO :')