// Strawberry Cupcake



Annyeong Strawberry(s) . Welcome to my Dream World . I'm Siti Nurhanisah , the owner of this Blog . Be nice here and leave your footprints at my Tagboard . Kamsahamnida .




Princess
Hearts
Linkies
Diary





Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una


Sweet Memories | Sweet Future
05052012 ♥

Assalamualaikum Heyy Morning My Dear 


minuman atas ni agak mengancam ! dah lah belum breakfast ! haha . korang dah breakfast belum ? kang tengah syok-syok baca  tetiba lapar plak perut tu xD *syok laa pulak ~*
korang tahukan pesta konvo dah mula ? haa, semalam nisa hang out dengan fara , mimi , wani and kak eca . kitaorang tumpang kereta mak wani . Thanks makcik  
destinasi pertama kitaorang --> KEDAI JAM ! kenapa kedai jam ? sebab first-first yang kitaorang nampak kedai jam . hihi . kak ca yang merancang nak beli jam . jam kat situ semua lawa-lawa . andd ada jam couple ni , Ya Allah ! seriously , lawa gila beb ! harga dia pun mestilah lawa jugakkan ? haha , hanya mampu melihat je . tapi tapi tapi , nisa ada curi-curi ambil gambar tau ! pastu bagi dekat am . hahaha , jahatnyaa . sorry ye bang ! jam tu lawa sangat . saya terpikat ! hihi . K then kitaorang sambung jalan-jalan ~ tetiba kak ca kata dia nak beli air sebab haus . nisa pun temankan lah dia pi beli air . berdekatan dengan kedai air tu , ada satu kedai yang jual cincin . nisa pun ajaklah kak ca pergi kat kedai tu . tetiba abang tu kata boleh ukir nama ! fuhhh , tak sia-sia nisa ajak kak ca ! 
dah penat jalan-jalan dekat konvo , nisa pun ajaklah dorang lepak jusco . makan-makan dekat situ . tapi sayang sangat , wani boleh join kejap je . sebab dia nak balik kampung . before dia bla , snap snap laa dulu kannnn ! haha :D


BYEE WANI !!  
dalam pukul 2 lebih , mimi kata masih awal lagi nak balik . dorang pi cucilah cuci gambar . masa nak cuci gambar tu , adalah nampak sorang artis ni dengan suami dia . pehhhhhhhhh ! sombong gilaa . buat aa entah kat jusco . orang senyum pun , dia tak balas . tahulah lawa ! brrr ~ *artis betul-betul ea ! bukan main-main !* lepas cuci gambar , nisa ajak lah dorang pergi main game . macam biasa lah lawan kereta . anddddddddd macam biasalah , fara tetap nombor satu . haha , tahniah fara . kau tetap juara . lol xD habis main game , mimi tetap taknak balik . *kenapa entah dengan minah ni . nampak sangat malas nak study ==' elehh , nisa sendiri pun malas nak study sebenarnya ^^v* nisa ajak dorang g karaoke kat umall ! even nisa sakit tekak , nisa tetap join dorang melalak . sendiri cari pasal , sendiri tanggung akibatnya nanti (: enjoy gila time tu . terjerit-jerit ! macam _______ . hahahah . K fun  time dah nak balik tu ternampak booth aliif fairusham ~ K lawa gilaa dia lukis . engat nak ambil gambar , tapi takpe laa . S E G A N ~ harhar .
then , balik laa . takkan nak tidur situ pulak =='


masa kat jusco , nisa sempat dating dengan am !! winkkwinkk ! xD mula-mula nisa ajak dia lepak tapi di kata dia ada silat . K sedih . dia dapat singgah kejap je :( papepun , thanks am sebab sanggup datang . even sekejap , am sempat ......... haha , terkejut kot ! tak sangka am buat macam tu . ingatkan main-main je xD thanks again again and again sayang ! nisa akan ingat sampai bila-bila . i love youuuu ! hee :D

dari pagi sampai petang berjalan . penat tu memanglah penat , tapi tetap rasa enjoy ! thanks korang sebab ajak nisa hang out ! saaaaaaaaaayang korang ! (:


tu kisah semalam . hari ni ? hari ni kena study ! lol , cepatlah habis exam . menderita ni woiiii ! >.< Kbaii (: 
♥ THANKS FOR READING